Thursday, March 4, 2010

29th K.Lumpur International Book Fair 2010


Tahun ni, seperti tahun2 sebelumnya bila bulan Mac menjelma pasti kami adik beradik akan menghitung hari "bilalah agaknya book fair tahun ni???" sebab 'kebiasaannya' time book fairlah kami dapat berkumpul sama2... dan alhamdulillah tahun ni sekali lagi book fair diadakan dan apa yang pasti, kami semua tidak mahu ketinggalan untuk turut menyertai kemeriahannya...

Macam2 jenis buku dari keluaran atau terbitan syarikat mana sekalipun ada terdapat disini (book fair)... Malah bukan setakat 'berjumpa' dengan buku yang anda inginkan, tetapi mungkin berpeluang untuk berjumpa dengan penulisnya sekali... erm... contohnya tahun lepas, sempatlah berjumpa dengan Dr. Danial pada sebelah pagi... tapi tak berkesempatan untuk bertemu dengan adik Nik Nur Madihah di sebelah petangnya kerana kami terpaksa pulang awal...huhu.. (tu semua gara2 aku buat 'hal'..http://www.emocutez.com.. ) tapi tahun ni insya-Allah segalanya akan berjalan dengan lancar... http://www.emocutez.com

Jadi jika anda berpeluang, luangkanlah masa untuk sama2 menyertai KLIBF2010 ni... insya-Allah walaupun ramai orang, tapi anda takkan menyesal... Malah mungkin juga tahun ni anda berpeluang untuk berjumpa dengan penulis seteguh hati.blogspot. ..http://www.emocutez.com... mane tau kan...huhu...


Maka dengan senang hatinya marilah kita sama2 mengunjungi KLIBF2010 ni bermula dari 19-28 mac ini, bertempat di Putra World Trade Centre (PWTC)... datang jangan tak datang...http://www.emocutez.com


p/s: nak cari buku tulisan Sarinah Banuase ...

4 comments:

Ina NaiLofar said...

Salam ziarah,

Emy!
Ina dah lama simpan impian nak p...namun belum ada rezeki lagi...huhu

Tahun ini plan nak g juga tapi nampak gayanya...hehe

-memang jeles sangat dengar cerita dan pengalaman rakan MPR-


Hope, Ina sempat rasai pengalaman g Pesta Buku ni... :)

...Nur iNsAn... said...

xpe ina, xdpt taun ni taun akn dtg mne taukn... t mnx u dkat2 sni... insya-Allah taun2 akn dtg bleh p(",)v... mnelh tau kte bleh jmpa plak kat KLIBF 2011..huhu...

cik bunbun said...

akhirnya tiba jugak book fair :]

thnx for the info dear ;)

...Nur iNsAn... said...

u r welcome cik bunbun(",)v...