Thursday, October 1, 2009

...my last posting...

Assalamualaikum... insya-Allah ini merupakan my last posting before STPM. Sepatutnya aku dah 'berhenti' lama dah..huhu... tapi disebabkan minat yang 'terlalu' mendalam, jadi aku teruskan juga menulis blog ini (walaupun tak taulah ada yang sudi membacanya ataupun tidak...hehe..) apa2pun aku mendoakan semoga semua pejuang yang telah mendaftarkan diri sebagai calon STPM 09 berjaya dalam semua subjek yang diambil. Buktikan, kita bukanlah sebarangan pelajar walaupun kita still memakai kain biru/hitam dan masih bergelar pelajar sekolah walaupun hampir berusia 20 tahun!. Buat adikku Aizuddin, semoga berjaya mencipta kejayaaan baru, lakukan lebih=)..!. Insya-Allah doakan kami semua berjaya! Chaiyok semua sahabat.
Wahai blog kesayanganku, insya-Allah nanti kita citer2 lagi ye..hehe..
ayuwah, sampai disini sesi kali ini. Panjang umur, murah rezeki dan diizikan Allah, kita jumpa lagi...insya-Allah.
Untuk diri sendiri:Proud 2 be myself! yakin akan kemampuan dirimu. Dan jangan kecewakan mak,ayah,all sis,bro,sahabat2 and cikgu2 yang selalu mendoakan diri ini dan mengharapkan kejayaanku!! Lakukan Lebih, 'masa sekarang, penen2 masa hadapan'!
Sayonara... Adiosss
p/s: maaf andai terkasar bahasa, tersilap kata, terlanjur bicara...

3 comments:

Anonymous said...

salam.. bulan 10/12/09 akk abeh examkn??
sy doakn akak b'jya...
akk msti boleh buat!

p/s: dh abeh exm jgn lpe updated blog akk yg cute mcm tuannya ni yer...hehe..

seteguhhati said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Duan said...

alah..lambat agi tuh..
lapan belas ribu kali pun sempat agi nk bace.. hihi..
ape² pun, semoga najah dlm imtihan n keep bloging..