Saturday, September 22, 2012

DIRIKU....DAN MEREKA (:


Alhamdulillah....
Saat ini hujan diluar sana...
Tanda rahmat Allah turunkan....

Hari ni aku dah semakin tua....
22 tahun...
tapi aku tak pasti sama ada usia yang sudah setua ni sudah aku manfaatkan dengan sebaiknya atau tidak...
Allahu rabbi....

Malam ni....
Ada ketawa, ada air mata, ada gurau senda, ada macam2 gelagat yang mencuit hati...huhu...
Thankz semua anak2 yang semakin membesar...hahaha... adik2 yang semakin belajar...
First, malam ni aku ingatkan semua orang akan lupa bufday aku... maklumlah, b4 ni ada jugak yang terkena plan aku bila bufday dorg... hehe.... tapi tak sangka plak lain jadinya malam ni, even aku dapat agak yang tu cam lakonan... tapi risau gak law real...huhu... tahniah pelakon utama... Shiu Man... bleh menang award pasni... cam sambut hari raya plak...haha... but seriously, tak tahu nak cakap apa law betul2 'TRAGEDI' gurauan tu berlaku.... hanya Allah yang tahu hati ni ... cukupla seorang anak yang inginku didik bakal melangkah lebih jauh... dah tak sanggup rasanya mendengar berita serupa itu lagi...

Buat adik2 akak..
Thankz untuk kek dan ais krim yang sedap(:..
Thankz utk kuih raya yang banyak dari Sabah...huhu^^
Thankz utk hadiah yang susah2  dibeli... siap ada harga RM 9.90....hehe... pun boley:)
dan yang paling penting...
Thankz untuk doanya...
Akak sayang semua kerana Allah....
Akak sayang semua anugerah yang Allah dah berikan...
Akak harap kita semua tabah walau apa sekalipun yang kita hadapi...


::mereka menggantikan keluargaku yang jauh dimata...
dengan mereka aku belajar banyak perkara...
tak mudah untuk mendidik... 
dan tak mudah menjadi pendidik...
thankz semua atas doa dan ucapan...moga Allah redha::



akusebenarnyatidaktahuakusudahmemberimanfaatatautidaksepanjangusiakuini....
ya Allah... moga lahirku dengan kasih sayang... dan pergiku nanti dengan kasih sayang dari-Mu jua...


nur insan
kayangan
22sept 2012 (04.20am)





from: bidadari dunia (:


from: boboyboy dan imam muda 219 & 215 (:

terima kasih semua...kalian hadiah yang bernilai untuk akak (:




 
UCAPAN DARI MEREKA:






 



p/s: tq semua untuk sekali lagi.... 

1 comment:

cucu umie said...

yuhuu.. sanah helwah kak emy.. insyaALlah dalam kehidupan ini banyak manfaat yg tleah kak emy berikan.. :)